Geruchten
01 januari 2007 - Ron Smeets

Nog een in de rij van HTC geruchten: de Wings

We gaan nog maar even verder met de HTC geruchtenparade van de afgelopen dagen ;-)

De volgende in de rij is de HTC Wings, een Smartphone met zowel een slide-out QWERTY keyboard als een standaard keypad onder het display.

Als je het mij vraagt is dit toestel een broertje van, zoniet hetzelfde als, de HTC Vox die we al eerder tegenkwamen. De Vox was op zijn beurt weer een GSM variant van de in september aangekondigde Libra. Snappen jullie het nog, want ik haak toch echt bijna af hoor.

Enfin, volgens de geruchten zou de HTC Wings in ieder geval voorzien worden van GPS, een krachtigere processor en 3G support, maar zonder touchscreen display.

Ook voor dit gerucht geldt natuurlijk dat HTC e.e.a. nog kan bevestigen, danwel ontkennen.Gerelateerde links:
Wordt 2007 het jaar van HTC?
Eerste foto van de HTC Vox
Wordt de HTC Vox de GSM versie van de HTC Libra?
HTC onthult de kleine Libra
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.