Toestellen
30 juni 2010 - Ron Smeets

Nog een hands on video van de Nokia N8

Ik heb er al eerder over geschreven. De hands on video's, previews en (prototype)reviews van de Nokia N8 bestormen al weken het internet. En dat terwijl het toestel officieel nog nergens te koop is.

Het lijkt er op dat de Finse fabrikant met de N8 een heuse hype wil creeren en dat is ze aardig aan het lukken. Nu maar hopen dat het toestel niet teveel vertraging meer oploopt en dat er geen grote design bug inzit zoals we dat de afgelopen week bij de iPhone 4 gezien hebben. Hoe dan ook, hieronder kun je nogmaals (ik ben de tel inmiddels kwijt ;-)) negen minuten genieten van een Nokia N8 hands on video

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.