Geruchten
05 april 2008 - Ron Smeets

Nog een foto van de Sony Ericsson P5 'Paris'

Gisteren dook weer eens een foto op van de nieuwe Sony Ericsson 'P5' (Paris). Echt of niet, vandaag zagen we een tweede, vergelijkbare, foto online verschijnen (foto hierboven) waarop hetzelfde toestel te zien is.

Ook deze foto is weer afkomstig van The Unofficial Sony Ericsson Blog. Behalve het nieuwe plaatje worden er ook nog enkele, nog niet eerder vermelde, specs genoemd.

Behalve UIQ 3.3 en een 'P1i-achtig' qwerty toetsenbord wordt nu ook gesproken over eem touchscreen display, WiFi, UMTS, GPS en Google Maps (pre-installed).

Klinkt leuk en erg 'XPERIA' achtig (op het OS na dan wel. . .), maar wat er van deze geruchten waar is zal nog moeten blijken.Gerelateerde links:
Eerste échte foto van de Sony Ericsson P5i 'Paris' gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.