Geruchten
09 april 2007 - Ron Smeets

Nog een foto van de Nokia N89?

Voordat iedereen weer over mij heen valt omdat ik aandacht besteedt aan onzinnig nieuws: ook DIT is een gerucht.

Vlak voor 3GSM doken er diverse foto's op van enkele onwaarschijnlijke Nokia modellen. Daarbij was ook de N89.

Een van onze lezers, Danny, zag dit weekend een andere foto van wat de Nokia N89 zou kunnen worden op een Koreaanse of Thaise website.

Iedereen mag er natuurlijk het zijne (of hare) van denken, maar volgens mij hebben we het ook hier weer over een slechte Photoshop Job. Kijkend naar het gemiddelde Nokia design lijkt dit in geen velden of wegen op iets dat uit de koker van de Finse toestelmaker zou komen.Gerelateerde links:
Nog meer Nokia geruchten: N89, N10i, N97, N98 en N900
Nokia 870 als opvolger voor de 770?
Nokia reageert op N83 geruchten
Wordt de Nokia 330 de opvolger van de 770?
Is dit de Nokia N97 ?!?
Weer een nieuw N Series Nokia?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.