Geruchten
28 september 2012 - Ron Smeets

Nog een foto, met specs, van de HTC One X+

De HTC One X+ zal binnenkort waarschijnlijk het het daglicht zien. Eerder deze week dook al een kiekje van het toestel op via Twitter en diverse specs waren enkele weken daarvoor al uitgelekt. De HTC One X+ wordt, zoals de naam al doet vermoeden, een geupgrade versie van de HTC One X.

De foto die nu online verschenen is komt uit een folder van O2 in Engeland. Daar staan behalve het toestel ook dezelfde specs weer vermeld die eerder al uitlekten, maar ook een prijskaartje van 480 pond; ca. €600.

Een ietwat snellere quad core processor (1.7GHz), Android 4.1 (Jelly Bean) en Lte / 4G support zijn de belangrijkste upgrades die tot nu toe bekend zijn. Nu nog even wachten op de officiele lancering van het toestel door HTC.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.