Toestellen
15 november 2007 - Ron Smeets

Nog een 'fake' Olympische GSM

Er is, vooralsnog, maar één officieel toestel dat de naam 'Olympische GSM' mag dragen en die komt van Samsung, een van de hoofdsponsoren van de Spelen in Beijing.

Maar, China zou China niet zijn als er ook diverse 'fake' toestellen geproduceerd zouden gaan worden die mee willen liften op de groeiende hype van de Olympische spelen die daar over een maand of 10 van start gaan.

Hier is er weer zo eentje. Deze heeft, behalve het Olympische logo, onder andere een 2.2inch display (176x220 pixels), een VGA camera, stereo speakers en een microSD kaart optie.

Via: JustAMPGerelateerde links:
Olympische Spelen 2008 ook mobiel te bekijken
Coca Cola Olympic Laptop
Olympisch Gouden versie van de Samsung E848
De Olympische GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.