Entertainment
20 juli 2010 - Ron Smeets

Nog een coole Droid X commercial

Je kunt van Motorola zeggen wat je wilt. De fabrikant was vorig jaar op sterven na dood. Sinds de beslissing om zich volledig op Android te gaan storten en de introductie van de Droid / Milestone en inmiddels nog enkele modellen krabbelen ze, voor de derde keer in hun bestaan, toch weer uit het dal. En dat doen ze onder andere door het maken van bijzonder coole commercials.

Dit weekend zag ik al een tweetal nieuwe reclamefilmpjes van Verizon en Motorola voor de Droid X. Hieronder kun je er nog eentje bekijken, de Droid X Eagle Eye.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.