Geruchten
11 juli 2006 - Ron Smeets

Nog een Chololate-achtige LG op komst

Op de Tsjechische mobiele portal iDNEZ is een bericht met bijpassende foto's verschenen van wat een van de volgende Chocolate-achtige LG toestellen voor de Europese markt zou moeten worden.

Het toestel wordt op de site als KG99 getypeert en lijkt een candybar variant te worden van de populaire KG800. Hoewel de huidige Chocolate ook, onder andere, als musicphone wordt gekenmerkt lijkt de KG99 daar meer aanspraak op te mogen maken. Het toestel zou namenlijk wel een miniSD card optie hebben waardoor de muziekliefhebber voldoende ruimte kan creeren voor zijn MP3's.

Voor wat betreft de overige specs is nog niet alles bekend. Bluetooth, een FM Radio en camera lijken ook aanwezig en met 9.9mm is ie een stuk platter dan de KG800. In ruil daarvoor is de KG99 wel ietsje breder dan een normale candybar (52mm) wat ook duidelijk te zien is doordat de '0', '#' en '*' toetsen rechts naast de overige cijfertoetsen gepositioneerd zijn.Gerelateerde links:
Witte, Roze en Luxe Chocolate op komst
Amerikaanse versie van de Chocolate
LG Chocolate groot verkoopsucces
Special edition van de Chocolate II
LG Chocolate review: besmettelijk mooi!
Koreaanse 'Chocolate' rip off
Clamshell Chocolate van LG
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.