Nieuws
29 februari 2008 - Ron Smeets

Nog een Android videodemo

Videodemo's van 'vroege' Android verschijningen zijn al eerder online verschenen maar deze is wederom afkomstig uit de keuken van Google zelf.

Darren Waters, journalist van de BBC, heeft deze week een Android demo gekregen van Google's Mobile Platforms director Andy Rubin.

Volgens Rubin gaat het hier nog om een Alpha versie van Android dat hij presenteerde op een onbekend 3G toestel. Zeker de moeite van het kijken waard. De video staat hieronder.

Foto boven via: EngadgetGerelateerde links:
Android demo door Google zelf
HTC-achtig prototype van een 'Android' toestel gespot
'Android' prototype van Willcom
Google Android Video
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.