Toestellen
26 juni 2009 - Ron Smeets

Nog drie Nokia 5530 XM filmpjes

Voor een mid-range Nokia muziek mobieltje dat nog niet in de winkels ligt vind ik dat de 5530 XpressMusic wel heel veel te zien is in (hands-on) video's.

Hieronder staan er weer drie. Samen duren ze nog geen twee minuten maar in die korte tijd zie je alle hoeken en zijdes van het toestel (eerste video), een demo van de video player en een voorbeeldje van 3D gaming met gebruik van de bewegingssensor in het toestel. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=487FoHEtuSEhttp://www.youtube.com/watch?v=T33lnIAgnCEhttp://www.youtube.com/watch?v=SSitbY48ETg
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.