Toestellen
15 april 2008 - Ron Smeets

Nog drie nieuwe Samsungs: B300, B510 en M620

Naast de U800, i900en de L870 toonde Samsung in Nieuwegein nog drie nieuwe low- en mid-range toestellen.

De M620 (foto boven) is een tri-band GSM met GPRS support, een VGA camera, Bluetooth 2.0, FM Radio Tuner, een TFT-LCD kleurendisplay en USB 2.0 aansluiting.

De B300 was zo ongeveer het minste model, qua specs die tot dusver bekend gemaakt zijn (foto hieronder). Dit toestel moet het (waarschijnlijk) zonder camera doen (werd niet vermeld) en is een dual-band GPRS model met FM Radio Tuner.

De laatste in de rij van Samsung nieuwtjes is de B510 (foto hieronder) die waarschijnlijk ook geen camera heeft. Verder is dit een tri-band GSM toestel met GPRS en een FM Radio Tuner.

De prijzen, beschikbaarheid en overige specs van deze toestellen zijn op dit moment nog niet bekend.Gerelateerde links:
Samsung L870 gespot op Tele-Visie beurs
TeleVisie 2008 primeur: Samsung U800
TeleVisie 2008 primeur: Samsung i900
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.