Nieuws
07 oktober 2009 - Ron Smeets

Nog drie dagen kans maken op een Sony Ericsson Aino!

Tja, er zijn al heel wat leuke en bijzonder originele foto's ingezonden maar iedereen die nog kans wil maken op een gloednieuwe, en nog niet in de winkel verkrijgbare, witte Sony Ericsson Aino heeft nog drie dagen de tijd om mee te doen.

Maak een foto van jezelf, al gamend of in een andere originele pose (wel netjes blijven ;-)) samen met een PlayStation3 (of een onderdeel daarvan) en mail die uiterlijk vrijdag 9 Oktober naar aino@mobilecowboys.nl.

Heb je geen PS3? Ga dan met je camera naar de lokale MediaMarkt, It's of gameshop en laat je fantasie de vrije loop ;-)) Op zaterdag 10 Oktober maak ik dan de gelukkige winnaar van een nagelnieuwe Sony Ericsson Aino hier bekend. En natuurlijk wordt de winnende foto ook geplaatst.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.