Nieuws
11 juli 2012 - Ron Smeets

Nog drie dagen kans maken op een Lumia 900, 710 of 610

Ik schreef het gisteren al. Door de technische problemen van de afgelopen week heb ik besloten de foto wedstrijd waarbij je kans kunt maken op een Nokia Lumia 900, 710 of 610 te verlengen tot en met aanstaande vrijdag, 13 juli, 23u59.

Dat betekent dus dat je nog bijna drie dagen de kans hebt om een originele foto van jouw eerste mobieltje in te sturen naar redactie@mobilecowboys.nl of op onze facebook pagina te posten. Hier kun je alle verdere details van deze wedstrijd nog nalezen. Maandag (16 juli) worden de drie winnaars bekend gemaakt. Succes!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.