Entertainment
19 november 2006 - Ron Smeets

Nintendo Wii release een stuk rustiger verlopen

Een dag nadat de schaarse PlayStation3 in de VS gelanceerd werd, met alle gevolgen van dien, is de release van de Nintendo Wii in vergelijking tot de overspannen (re)acties rondom de PS3 in alle stilte verlopen.

Natuurlijk waren er ook nu, welliswaar iets minder lange, rijen voor de winkels, maar in tegenstelling tot de PS3 een dag eerder bleken er meer dan voldoende Wii's beschikbaar te zijn.

In Nederland moeten we nog een week of 3 wachten totdat de Wii ook hier in de winkel ligt. Op 8 december zal ie volop te koop zijn. Dan moeten de PS3 fans nog een maand of 5 wachten. . . en minimaal het dubbele bedrag uitgeven. Het is maar wat je wilt natuurlijk!Gerelateerde links:
Idiotrie rondom PS3 release in de VS nog groter!
PS3 voor de ogen van wachtende menigte gesloopt
PlayStation 3 voor $9000 op eBay verkocht
Gekte in de VS bij lancering van de PS3
PS3 net zo krasgevoelig als de Nano?
Nog minder PS3's naar de winkels dit jaar
DS Lite wordt ook in roze geleverd
Nintendo en Apple slaan armen in een?!?
Nintendo Mobile op komst
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.