Accessoires
02 oktober 2008 - Ron Smeets

Nintendo DSi aangekondigd

Afgelopen nacht heeft Nintendo officieel de komst van een nieuwe DS aangekondigd. De Nintendo DSi wordt begin volgend jaar ook in Nederland verwwacht.

De grootste veranderingen aan het toestel zijn de komst van een VGA camera, ietwat grotere schermen (3.25 inch), intern opslaggeheugen en een SD geheugenkaart. Verder is de nieuwe DSi ook zo'n 12% dunner dan zijn voorganger.

Nadelige nieuwtjes zijn de langere oplaadtijd (3 uur i.p.v. 2.5 uur) en het feit dat de accu enkele uren minder lang meegaat. Dit laatste is wel een beetje afhankelijk van de ingestelde helderheid van de displays. Nog enkele foto's:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.