Accessoires
23 april 2009 - Ron Smeets

Nintendo/C64 handtas

 De meeste gadget freaks kennen natuurlijk de mod's van Ben Heck die oude Nintendo's, Atari's en andere (retro) gameconsoles ombouwt tot draagbare gadgets.

Maar nu is er ook een dame die een vergelijkbare hobby heeft. Jeri Ellsworth geeft echter een vrouwelijke draai aan haar mod's. Zie hier de Nintendo/C64 handtas. Handig voor de retro gamende vrouw die zich tussendoor ook nog af en toe wil opmaken en een plekje nodig hebben om hun andere vrouwen spulletjes in op te bergen ;-)

Jeri heeft de ingebouwde Nintendo ook nog eens voorzien van een stevige accu zodat ze maar liefst negen uur ermee kan spelen voordat hij weer opgeladen moet worden. Hieronder kun je nog een videodemo van haar tasje zien.

Foto's via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.