Accessoires
28 maart 2011 - Ron Smeets

Nintendo 3DS onder handen genomen door Game Cowboys

Afgelopen vrijdag was de winkel lancering van de iPad 2 niet het enige grote nieuws van de dag. Ook de Nintendo 3DS lag vanaf dat moment namelijk in de (Nederlandse) winkels. Cowboy Patrick van GameCowboys heeft de nieuwe 3D versie van Nintendo al aan een uitgebreide review onderworpen.

Zijn verhaal is de moeite van het lezen meer dan waard, zeker als je erover nadenkt om binnenkort 300 Euro uit te gaan geven aan de Nintendo 3DS. Cowboy Patrick's review kun je hier bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.