Geruchten
14 augustus 2014 - Ron Smeets

Niewe versie van de Huawei EmotionUI op komst

Huawei zal rondom de IFA ook een of meerdere aankondigingen doen. Twee jaar geleden was Berlijn het decor voor de onthulling van de Emotion UI, Huawei's eigen bedieningsschil voor Android. En nu lijkt het er op dat versie 3.0 wederom in Berlijn gepresenteerd gaat worden. De eerste screenshots zijn al online verschenen.

Behalve de nieuwe Emotion UI is ook een heel kort filmpje opgedoken van de Glory 6, maar dat zou zomaar ook de Ascend Mate 7 of Ascend D7 kunnen zijn. Er circuleren meer namen voor, vermoedelijk, een-en-hetezelfde toestel dat ook in Berlijn het daglicht zal zien.

De sceenshots van Emotion UI 3.0:

Huawei-Emotion-UI30-Screens-a Huawei-Emotion-UI30-Screens-b Huawei-Emotion-UI30-Screens-c Huawei-Emotion-UI30-Screens-d

De Huawel Glory 6:

Bron, bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.