Nieuws
17 april 2009 - Ron Smeets

NieuwsTones: leuk of onzin?

Ze noemen het een wereldprimeur bij RankTones. Dat mag, maar ik zie er nog even het nut niet van in. Nieuwsfeiten die voorzien worden van een passende Ringtone, ofwel NieuwsTones.

RankTones heeft deze noviteit bedacht omdat het merkte dat de bezoekers die de ringtones plaatsen, vaak ringtones plaatsen die betrekking hebben op een recente gebeurtenis.

Vooralsnog moet je dus denken aan een politie sirene ringtone onder een bericht van gepakte inbrekers, het Ajax clublied bij nieuws over de voetbalclub etc.

Heb je zelf een nieuwssite, dan kun je deze service ook laten inbouwen door de boys van RankTones. Laat maar horen (lezen) wat jullie er van vinden. Zou jij een gratis ringtone eerder (of überhaupt) downloaden omdat er een nieuwsbericht boven staat dat er iets mee te maken heeft?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.