Nieuws
20 augustus 2008 - Ron Smeets

Nieuwste iPhone firmware lost 3G problemen nog niet op

Enkele dagen geleden heeft Apple wederom een nieuwe firmware update voor de 3G iPhone uitgerold.

Natuurlijk zullen veel klanten de hoop gehad hebben dat met de komst van firmware 2.0.2 ook (een deel van) de 3G problemen opgelost zouden zijn maar dat is helaas niet het geval.

Sterker nog, sommige iPhone bezitters die hun 3G model al voorzien hebben van de nieuwste firmware beweren zelfs dat de problemen juist groter geworden zijn.

Apple, bij monde van niemand minder dan Stevie Jobs zelf, heeft inmiddels al in een reactie laten weten dat de vervelende 3G problemen binnenkort, middels een update die in September uitgerold zal worden, verleden tijd zullen zijn.Gerelateerde links:
iPhone 3G update moet UMTS problemen verhelpen
iPhone Pwnage tool 2.0.1 werkt prima
Engelse iPhone in het slop door ontvangstproblemen
Touchscreen problemen iPhone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.