Nieuws
11 oktober 2008 - Ron Smeets

Nieuws van Nokia op 13 Oktober

Nokia heeft momenteel een viral campagne lopen die aftelt naar 'iets nieuws' van de Finse fabrikant dat op 13 Oktober onthuld zal worden.

Het toestel dat in de video op de site getoond wordt (zie ook de afbeelding hiernaast) is de 7610 Supernova, dus dat zal het (grote) nieuws niet zijn.

De campagne, Sombody Else's Phone, draait om het thema dat je mobiele telefoon zo ongeveer alles van je weet. Foto's, video's, SMSjes, het adresboek, Emails en wat je zoal nog meer opslaat.

Een van de vragen die dan ook gesteld worden is of jij een gevonden telefoon van iemand anders zou doorspitten, op zoek naar spannende plaatjes, filmpjes of andere interessante content.

Om je nieuwsgierigheid te testen kun je al dan niet op zoek gaan naar de informatie van de toestellen van Anna, Jade en Lucas. Op een speciale website,  wordt, op gezette tijden, de inhoud van hun mobieltjes onthuld.

Rest natuurlijk nog steeds de vraag wat Nokia op maandag 13 Oktober nu precies gaat onthullen? Een nieuw toestel, dienst of iets heel anders? Suggesties zijn altijd welkom. Reageer maar!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.