Nieuws
11 januari 2006 - Ron Smeets

Nieuwjaars SMS naar 70.000 'vrienden'

De Franse Minister van binnenlandse zaken Nicolas Sarkozy, welbekend van zijn harde uitspraken over (allochtone) criminelen, daags voordat daar enkele weken geleden de hel los barstte, heeft een nieuwe, niet zo slimme maar wel spraakmakende, actie (in 't Frans) ondernomen.

Gisteren stuurde hij namelijk zijn Nieuwjaarswensen per SMS naar 70.000 partijgenoten! Op zich heel nobel, mits hij natuurlijk niet zijn diensttelefoon gebruikte en de SMSjes dus niet door de Franse belastingbetalers moeten worden betaald.

Echter, in de SMS wilde hij zijn partijvrienden terloops ook nog even herrineren om toch vooral niet te vergeten te gaan stemmen, online, vóór enkele statutaire partijwijzigingen die mede door Sarkozy zelf zijn voorgesteld.

Ook een manier van zieltjes winnen. Eens kijken of dit een politiek staartje krijgt in het land van de Vin, Pain en Paturain. . .Gerelateerde links:
Politiek ontdekt mobiele media
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.