Toestellen
15 mei 2006 - Ron Smeets

Nieuwe Windows Smartphone van Samsung

De Amerikaanse FCC heeft foto's en specs laten uitlekken van wat de nieuwe Windows Mobile Smartphone van Samsung zou moeten worden, de i770.

Volgens de specs zou het toestel waarvan de release, als we de berichten van Samsung en de FCC mogen geloven, nog zeker 6 maanden op zich zal laten wachten, zowel GSM als WCDMA netwerken ondersteunen.

Verder is het een flip-and-twist model met een camera aan de zijkant (zoals de Nokia N93) met EDGE/UMTS support en een Qwerty keyboard.

Samsung heeft de FCC verder gevraagd om de andere documenten en specs nog zeker 6 maanden geheim te houden. . .Gerelateerde links:
Nieuwe Nokia 9300i met WiFi
Sidekick3 gespot ter goedkeuring
Crossbow: opvolger van Windows Mobile 5.0
8Gb musicphone van Samsung
Samsung Symbian Smartphones op komst
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.