Geruchten
24 augustus 2011 - Ron Smeets

Nieuwe Windows Phone (Mango) toestelnamen opgedoken

Dat er de komende weken, onder andere op de IFA, iets gaat gebeuren rondom Windows Phone Mango is al lang geen geheim meer. Verwacht wordt dat onder andere HTC en Samsung rond 1 september, de datum dat Windows Phone Mango vermoedelijk beschikbaar komt, hun nieuwste Windows Phone toestellen gaan onthullen.

In een screenshot (de complete afbeelding staat hieronder) die genomen werd uit WPBench, een benchmark tool, zijn een aantal toestellen te zien die op dit moment nog niet (officieel) gepresenteerd zijn.

Behalve de 'bekende', of eerder in geruchten opgedoken, WP7 modellen zoals de Nokia Sea Ray en de Samsung SGH-i937 staan er echter ook drie LG's, vijf HTC's, nog een Samsung, een Asus, een Fujitsu en nog een Nokia bij. Ow ja, en eentje die alleen als 'NA NA' bekend is. Als de geruchten kloppen dan worden de in dit overzicht geel gemarkeerde toestellen in ieder geval van Windows Phone Mango voorzien. De tijd zal leren welke van deze smartphones ook daadwerkelijk op of rond 1 september onthuld zullen worden.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.