Geruchten
26 juli 2012 - Ron Smeets

Nieuwe Windows Phone 8 features op Nokia World?

Het zijn nog (Chinese) geruchten dus het waarheidsgehalte is in principe moeiljk te achterhalen maar de kans dat Nokia, samen met Microsoft, tijdens Nokia World in september een (of twee) nieuwe Windows Phone 8 toestellen zal presenteren is natuurlijk wel heel groot.

De Chinese geruchten spreken ook over de onthulling van een aantal nieuwe features in Windows Phone 8 tijdens Nokia World waardoor het OS, en de toestellen, nog gebruiksvriendelijker moeten worden.

Welke features dat worden is nog niet duidelijk. Tijdens de eerste presentatie van Windows Phone 8 ging het vooral over de technische (specs) kant van het nieuwe OS zoals de ondersteuning voor multi-core processoren, vernieuwde multitasking en NFC support. Enkele weken geleden doken al wat toestel typenummers op van wat, vermoedelijk, de eerste Nokia Windows Phone 8 toestellen zouden worden. 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.