Nieuws
05 maart 2011 - Ron Smeets

Nieuwe Windows Phone 7 commercial

Enkele dagen geleden postte ik een Windows Phone 7 commercial die gemaakt was door Brando Foy en waarvan ik, en velen met mij, al vond dat Microsoft er wellicht goed aan zou doen deze 'fanboy' advertentie te gebruiken in plaats van de toch ietwat saaie eigen producties.

Welnu, of Microsoft lering getrokken heeft uit het filmpje van Brando is natuurlijk niet te zeggen, maar de nieuwe officiële Windows Phone 7 commercial die de maker van het smartphone OS nu gemaakt heeft is in ieder geval al een stuk beter geworden ;-) Kijk zelf maar.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.