Accessoires
15 november 2009 - Ron Smeets

Nieuwe Watchphone(s) van LG in 2010

De LG Watchphone heb ik begin vorige maand al kunnen testen en hoewel he best een leuk gadget is, zeker voor een horloge en mobieltjes freak als ik, is de prijs wat aan de pittige kant en dus zul je de LG GD910 alleen zien om de polsen van horloge- en gadget freaks die er genoeg geld voor over hebben.

Toch heeft de Koreaanse fabrikant eind vorige week al laten doorschemeren dat de LG GD910 volgend jaar een of meerdere opvolgers gaat krijgen. Hopelijk zit daar ook een betaalbaar exemplaar tussen ;-)

In hetzelfde bericht bevestigd LG ook nog eens de komst van diverse nieuwe Android toestellen, waaronder een Full Touchscreen versie van de onlangs gepresenteerde GW620. Op zich is dat niet zo'n groot nieuws want de Koreaanse fabrikant heeft, beginnend op het MWC in Barcelona 9 maanden geleden, dit jaar al diverse keren geroepen dat er meerdere Android toestellen op komst zijn. Ik ben nu op het punt aanbeland dat ik zeg: eerst zien, dan geloven ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.