Toestellen
13 september 2006 - Ron Smeets

Nieuwe Vodafone 3G Smartphone komt in Oktober

Vodafone brengt volgende maand een nieuw 3G toestel op de markt, de V1210.

Deze Windows Mobile 5.0 Smartphone valt vooral op door het ontbreken van een camera. Een zeldzaamheid tegenwoordig. Verder heeft de 1210 een Tri-Band GSM met GPRS en 3G support, 128 Mb ROM, 64Mb RAM, een microSD kaart, Bluetooth 1.2, IrDA en USB. De processor is een Intel 300MHz versie.

Vodafone heeft het toestel nog niet officieel aangekondigd, maar diverse bronnen spreken over een Engelse release binnen nu en 6 weken.Gerelateerde links:
Nokia N71 in Japan als Vodafone 804NK te koop
Sharp V201 voor Vodafone
Vodafone GPS- en Music phones voor Japan
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.