Geruchten
27 juni 2011 - Ron Smeets

Nieuwe versie van Skype voor de iPad komt eraan

Dit weekend dook een teaser video op van een nieuwe iPad applicatie van Skype. Als de geruchten kloppen dan wordt deze app, mits hij door Apple goedgekeurd wordt natuurlijk, in de eerste week van juli officieel gelanceerd.

De nieuwe iPad Skype app ondersteunt full screen videobellen en werkt zowel op WiFi als 3G netwerken. Daarnaast kun je ook de camera tijdens een gesprek wisselen.

De teaser video was afgelopen vrijdag heel even te zien op het YouTube kanaal van Skype zelf maar werd kort daarna alweer offline gehaald. Gelukkig was hij al door anderen geript en weer online gezet (voor zolang als het duurt ;-))

http://www.youtube.com/watch?v=B5G_CkPfDOU

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.