Nieuws
13 december 2010 - Ron Smeets

Nieuwe versie van de Android Market van dichtbij bekeken

Er is een upgrade voor de Android Market op komst die de komende weken uitgerold wordt op alle toestellen die minimaal voorzien zijn van Android 1.6 (en hoger dus). Zelf kan ik hem nog niet raadplegen op mijn Galaxy Tab maar in onderstaande video kun je hem wel alvast van dichtbij bekijken.

De meeste verandereingen zijn vooral van cosmetische aard (design en layout), maar er zijn ook enkele nieuwe categorieën (Widgets en Live Wallpapers zijn nu aparte onderdelen) en gebruikers moeten gekochte apps nu binnen 15 minuten 'retourneren'. Dat was 24 uur dus dat is een forse beperking.

http://www.youtube.com/watch?v=EWdex2J43Jo

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.