Geruchten
02 februari 2006 - Ron Smeets

Nieuwe Treo met Palm OS op komst?

Als we het verhaal van 'Slinky' mogen geloven, dan wordt zo rond de tijd van de Cebit een nieuwe Palm Treo aangekondigd, de 800P.

Slinky heeft zijn verhaal van een conferentie waar hij enkele hooggeplaatste Palm managers gesproken schijnt te hebben. Op zich klinkt het allemaal best logisch, de Treo 650 heeft zijn langste tijd wel gehad en de 700W is behoorlijk populair aan het worden, maar nog vrijwel nergens te koop en bovendien geen Palm met een 'eigen' OS. Kortom, het ideale moment om met een nieuwe échte Palm op de markt te komen.

Volgens de misterieuze insider, die overigens een relatie heeft met iemand bij Palm als je het verhaal goed leest, heeft hij de 800P ook al gezien. Enkele specs: 128 MB Ram, WiFi, SD Card, Bluetooth en een 3.2 MP Cam.

Of de nieuwe Palm veel weg zal hebben van de Treo op deze foto is niet duidelijk. Slinky had geen foto's.Gerelateerde links:
Treo 700w van dichtbij bekeken
Lancering Treo 700w op CES?
Palm Treo met Linux OS
R.I.P. voor PalmOS nabij
Palm aangeklaagd wegens wanprestatie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.