Toestellen
08 juli 2009 - Ron Smeets

Nieuwe Touchscreen Motorola ROKR ZN50 voor Koreaanse markt

Het is inmiddels wel bekend dat we hier in Nederland tot 2010 niks nieuws van Motorola mogen verwachten, maar de ROKR ZN50 die binnenkort op de Koreaanse markt gaat verschijnen zou ik toch graag eens onder handen willen nemen.

Dat toestel ziet er met zijn full touchscreen front en behoorlijke specs namelijk best goed uit. Iets dat we de afgelopen maanden (en jaren) niet van veel Motorola's konden zeggen.

De ROKR ZN50 heeft nog het meeste weg van de Soni Ericsson Satio (aka Idou). Het grootste verschil is dat de Motorola een slider is. Behalve de touchscreen bediening heb je dus ook de beschikking over een standaard numeriek keypad. De User Interface van de ROKR ZN50 heeft een hoog Android gehalte.

De specs:
- GSM 900/1800/1900
- WCDMA 2100, HSDPA (max. 7.2 Mbps)
- 3.2”, 240×427px 262k TFT kleuren display
- 3.2MP camera
- SRS WOW HD sound system, built-in EQ
- GPS
- microSD geheugenkaart optie (max. 16GB)
- T-DMB2 TV tuner
- Bluetooth 2.0, USB 2.0, 3.5 mm audio aansluiting
- 950 mAh accu
- Afmetingen: 54x108.9x 14.3mm (hxbxd)
- Gewicht: 143g

Kortom, redelijk goede specs, prima 'looks' maar helaas niet voor ons bedoeld (voorlopig althans).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.