Geruchten
09 december 2007 - Ron Smeets

Nieuwe Touch variant van HTC op komst?

Bij de FCC is wederom een nieuwe HTC smartphone ter goedkeuring opgedoken, en uitgelekt.

Dit keer is het de HTC Neon100 en als je heel goed kijkt op de afbeelding rechts op het plaatje hierboven dan kun je zien dat de kans groot is dat dit een variant gaat worden op de populaire Touch modellen van de Taiwanese toestelmaker.

Voorlopig lijkt het echter waarschijnlijker dat deze HTC eerst in Japan op de markt gebracht gaat worden want volgens de FCC heeft de Neon100 het certificeringsproces voor dat land al met succes doorlopen.

Specificaties en eventuele Europese releasedata zijn nog niet bekend.Gerelateerde links:
Goed nagemaakte HTC Touch
HTC Touch verkoopteller ook al op 1 miljoen
HTC introduceert de Touch Cruise
HTC Touch II officiëel als Touch Dual naar de winkels
Is dit de HTC Touch II aka. Nike?
HTC Touch volgende week in de winkel
HTC's grote primeur: de Touch (aka Elf, aka Xda Nova)
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.