Accessoires
14 augustus 2007 - Redactie MobileCowboys

Nieuwe TomTom GO 720 T vanaf vandaag in de winkels

TomTom, ’s werelds grootste aanbieder van draagbare navigatieoplossingen, kondigt aan dat de nieuwe TomTom GO 720 T vanaf vandaag beschikbaar is in winkels door heel Europa. De nieuwe TomTom GO heeft een nieuw slank ontwerp en bevat de meest recente versie van TomTom’s veel geprezen navigatiesoftware.

De TomTom GO 720 T bevat de meest actuele van-deur-tot-deur kaarten voor West-Europa, voorgeïnstalleerd op het interne geheugen. Voor de meest up-to-date verkeersinformatie is de TomTom RDS-TMC-ontvanger voor verkeersinfo bijgevoegd in de doos. De adviesprijs van de TomTom GO 720 T is €549,-.

Unieke kenmerken van de nieuwe TomTom GO 720 T zijn:

- TomTom Map Share™-technologie geeft gebruikers de mogelijkheid direct kaarten aan te passen en te profiteren van verbeteringen die door anderen zijn aangebracht

- Extra groot 4.3 inch touchscreen met kristalheldere afbeeldingen en reliëf van gebouwen voor een beter overzicht van de omgeving

- Als eerste in de industrie: spraakherkenning voor miljoenen steden en straatnamen*

- Uitgebreid aantal toonaangevende veiligheidsopties, inclusief TomTom ‘Help mij’ Menu

- Verbeterde handsfree kit dankzij het nieuwe geluidssysteem van zeer hoge kwaliteit, zodat bestuurders gemakkelijker telefoontjes kunnen plegen zonder de concentratie op de weg te verliezen

- Ingebouwde FM-zender om geluid via de boxen van de autoradio te beluisteren

- Nieuwe slimme en leuke extra’s zoals het opnemen van je eigen navigatie-instructies, bekijken van documenten en het uitwisselen van posities via Bluetooth® draadloze technologie

De nieuwe TomTom GO reeks maakt gebruik van TomTom’s nieuwe, unieke kaartverbeteringstechnologie; TomTom Map Share™. Deze technologie stelt bestuurders in staat gemakkelijk en direct kaarten te wijzigen. Tevens geeft het gebruikers automatisch de mogelijkheid aangebrachte verbeteringen op eenvoudige wijze met elkaar te delen en van veranderingen van anderen te profiteren via TomTom HOME – TomTom’s gratis softwaretoepassing.

TomTom biedt TomTom GO klanten tevens garantie ‘meest actuele kaart verzekerd’. Dit betekent dat consumenten de meest up-to-date kaartversie gratis kunnen downloaden via TomTom HOME, wanneer een nieuwe kaart beschikbaar is gekomen tussen productie en aankoop van het product. TomTom gebruikers kunnen via www.tomtom.com controleren over welke kaartversie zij beschikken. De kaartcontrolecode die in de doos wordt meegeleverd, kan worden gebruikt om de ‘meest actuele kaart verzekerd’ garantie te activeren.

Naast de extra TomTom montage-accessoires, hebben TomTom consumenten nu ook toegang tot een breed assortiment innovatieve montagekits ontworpen door ProClip, met een aangepaste pasvorm voor bijna elk type auto. Via www.tomtom-proclip.com, kunnen gebruikers gemakkelijk de beste montagekits vinden voor een specifiek type auto en passend bij hun TomTom systeem.

Technische productspecificaties

- 4.3” breedbeeldscherm 16:9 formaat LCD (WQVGA 480*272 pixels)

- CPU 400 MHz, 64 RAM

- 512MB, 1 GB (TomTom GO 520) of 2GB intern flash geheugen (TomTom GO 720)

- Slot for SD-kaart

- Zeer gevoelige GPS-ontvanger

- RDS-TMC ontvanger voor verkeersinfo bijgevoegd in de doos

- Geïntegreerde FM-zender

- Bluetooth™

- Lithium-polymeer batterij (gebruiksduur tot 5 uur)

- Geoptimaliseerde en geïntegreerde microfoon en luidspreker voor kwalitatief hoogwaardig handsfree gebruik

- Afmetingen: 118mm x 83mm x 24mm

- Gewicht: 220 gram

(*) Spraakherkenning is beschikbaar in de volgende landen: Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.Gerelateerde links:
TomTom neemt Tele Atlas over
TomTom 910 met virus in omloop
Beveiliging TomTom kaarten gekraakt
TomTom's QuickGPSfix zorgt voor snellere positiebepaling
Nep TomTom gespot
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl