Accessoires
19 oktober 2005 - Ron Smeets

Nieuwe Tom Tom One met MP3!?

Volgens GPS Review komt TomTom binnenkort met de 'One' op de markt, de nieuwste versie van het extreem populaire navigatiesysteem.

Men baseert zich op het feit dat uit de specs blijkt dat de 'One' een minijack aansluiting heeft, hetgeen zou kunnen duiden op de mogelijkheid om er een koptelefoon op aan te sluiten. Helaas was de post bij GSM Review op het moment dat ik dit schreef tijdelijk niet beschikbaar, maar bij deze toch de link voor als ze 'm weer online zetten. via Engadget

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.