Geruchten
01 november 2007 - Ron Smeets

Nieuwe toestellen van Sony Ericsson op komst

De Zweeds-Japanse toestelmaker houdt binnenkort weer een persconferentie in Londen waarbij een aantal nieuwe toestellen het daglicht zullen zien.

Natuurlijk heeft dit nieuws de geruchtenmolen, die altijd wel draait, nog eens flink aangezwengeld.

De minst verassende aankondiging die SE in Londen waarschijnlijk zal doen is de komst van de W890i.

Daarnaast wordt de afgelopen dagen ook weer gespeculeerd over een 'iPhone-achtig' toestel met de codenaam Maria. Op de afbeelding hierboven staan enkele screenshots van, volgens de geruchten, hoe de UI van dat toestel er uit zou moeten gaan zien.

Een ander toestelgerucht dat ook weer eens boven water komt drijven is de M610. Die zagen we bij een aantal eerdere aankondiging van SE in de dagen en weken ervoor ook al eens voorbijkomen. Nu is er zelfs een 'prototype' op eBay verschenen (foto helemaal beneden).

En dan hebben we natuurlijk ook nog het gerucht van ruim een maand geleden toen een Amerikaanse journalist beweerde uit welingelichte bron vernomen te hebben dat Sony Ericsson aan een (of meerdere) Windows Mobile toestellen werkt. We zullen zien!Gerelateerde links:
Nieuwe aankondigingen Sony Ericsson
Windows Mobile toestel van Sony Ericsson op komst?!
Eerste foto’s van een nieuwe Walkman Phone
Is dit de Sony Ericsson K900?
Sony Ericsson iPhone?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.