Nieuws
28 april 2012 - Ron Smeets

Nieuwe Telfort commercial benadrukt gratis bellen na 10 min

Telfort start op 1 mei een nieuwe campagne met de voor velen inmiddels bekende ex miljonair Hans van den Berg die deze keer met zijn familie in de bus zit en daar reclame maakt voor een nieuwe 'service' van de provider.

Je kunt namelijk, als je een nieuw Telfort abonnement afsluit (of verlengt) voortaan na 10 minuten gratis bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Dat klinkt natuurlijk heel erg mooi, maar wie belt er tegenwoordig nog langer dan tien minuten?

Als je een nieuw Telfort abbonnement afsluit (of verlengt dus), dan moet je namelijk ook de nieuwe tarieven gaan betalen. Zoals alle providers heeft ook Telfort vooral haar data abonnementen een stuk duurder gemaakt. Dus wanneer je niet of nauwelijks gebruik maakt van mobiele data en je nog behoort tot het uitstervende ras van de 'lang-bellers' ;-))) Dan is dit wellicht een leuke optie voor je. Hieronder alvast de commercial van Telfort die vanaf 1 mei op TV te zien zal zijn.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.