Toestellen
10 september 2012 - Ron Smeets

Nieuwe teaser voor de LG Optimus G (video)

De LG Optimus G werd vlak voor de IFA aangekondigd in Korea. Het toestel was in Berlijn helaas nog niet te bewonderen. De Koreaanse fabrikant heeft vorige week wel een nieuwe teaser video van de Optimus G online gezet. 

Van het toestel zelf is daarin helaas niet al te veel te zien maar volgens LG kunnen we ons opmaken voor een smartphone waarmee echt (bijna) alles kan. Dat is althans de rode draad van deze teaser. 'Start saying no to no' en 'prepare yourself for a world without limits'. Klinkt veelbelovend. Kom maar op dan met dat toestel ;-) de video:

http://www.youtube.com/watch?v=jO40-Q_JNdQ

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.