Toestellen
08 februari 2011 - Ron Smeets

Nieuwe teaser voor de LG Optimus 3D

Een van de nieuwe toestellen die LG in Barcelona zal onthullen is de Optimus 3D. Dat was al bekend. Het toestel dook enkele weken geleden al even bij de Phone House en LG heeft er zelf ook al een 'teaser' van gepubliceerd. In een ander bericht was al een foto van de Optimus 3D te zien, althans zo luidde het gerucht.

Vanochtend dook een nieuwe teaser video van de LG Optimus 3D op. OK, het toestel is niet echt duidelijk zichtbaar, maar ik wilde jullie de video toch niet onthouden ;-))

Pocket Lint heeft de beelden van onderstaande video overigens 'genkipt' en overbelicht bijgewerkt. Op die manier werd onder andere een frame getoond waarin de duo (3D) camera van de Optimus 3D te zien is.  lg-optimus-3d-camera Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.