Toestellen
21 april 2015 - Ron Smeets

Nieuwe teaser video van de LG G4 Nieuwe vlaggenschip van LG ligt in eigen land vanaf 29 april in de winkels

LG heeft, een week voor de officiële onthulling in Londen, nog een nieuwe video teaser van de G4 online gezet. Daarin is wederom te zien dat de Koreaanse fabrikant haar nieuwe vlaggenschip onder anderen in een lederen uitvoering op de markt zal brengen. Althans, aan het einde is dezelfde lederen structuur te zien die eerder ook al in een afbeelding die bij de uitnodiging voor het event zat te zien was.

Op de 'gelekte' foto's (en website) van vorige week was de G4 met lederen achterzijde in volle glorie te bewonderen, maar dat waren, hoewel de bron LG zelf was, formeel nog geruchten. De video zelf is een ruim twee minuten durende promo voor de nieuwe camera van de G4. Enjoy!

https://youtu.be/4dIzvyZaN4U

In een Koreaanse social media post van LG wordt ook de release datum van het toestel, in eigen land, genoemd. De G4 zal in Korea vanaf 29 april te koop zijn. Aangezien LG volgende week, op de 28e, lanceer-evenementen gepland heeft staan op vier continenten mag je er gevoeglijk van uit gaan dat het toestel 29 april ook de wereldwijd beschikbaar zal zijn. Officieel is dat nog niet bevestigd, maar het zou mij zeer verbazen als blijkt dat LG de G4 eerst alleen in Korea in de winkels legt.

De afbeelding (zie hieronder) bij het Koreaanse artikel levert nog meer bewijs voor de lederen uitbvoering van de G4.

Bron (Koreaans) Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.