Accessoires
26 augustus 2014 - Ron Smeets

Nieuwe teaser van de Asus smartwatch

Asus heeft een nieuwe foto online gezet waarin iets meer duidelijk wordt over de smartphone die de Taiwanese fabrikant volgende week in Berlijn gaat onthullen.

Als het slimme Asus horloge in werkelijkheid inderdaad de vorm en het design heeft van wat op onderstaande foto getoond wordt dan zou het wel eens een bijzonder fraaie smartwatch kunnen worden.

Hij ziet er hier namelijk niet iets ronder en langwerpiger uit dan op de vorige teaser. Bovendien lijkt het display van de smartwatch een ietwat gebogen scherm te hebben. Verder kan ik niet alle bijschriften lezen. maar dat de band van echt leer gemaakt is zie ik wel staan. Helemaal rechts lees ik iets van 'Sand blasted with glass', maar dat lijkt me onwaarschijnlijk ;) Als iemand de andere tekstem (los van het 'Time has been changed bijschrijft) wel kan ontcijferen, reageer dan maar. 

Asus (FaceBook)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.