Geruchten
05 januari 2012 - Ron Smeets

Nieuwe teaser foto van Sony Ericsson

Gisteren postte Sony Ericsson een 'lifestyle' foto waarop, heel klein, een nieuw toestel van de Zweeds-Japanse fabrikant te zien was dat volgende week gepresenteerd gaat worden. Mede gevoed door het oplettende oog van Cowboy Marc en mijn eigen enthousiasme ;-) trok ik de mogelijke conclusie dat Sony Ericsson wel eens met een nieuwe Windows Phone (hun eerste) smartphone op de proppen zou kunnen gaan komen.

Of dat nu klopt of niet, de fabrikant heeft vandaag, wederom via haar facebook pagina, een nieuwe, gecombineerde, teaser afbeelding wereldkundig gemaakt. Daarop zijn enkele details van het toestel te zien.

De foto (zie hieronder) laat enkele (camera) details van de nieuwe smartphone zien en een connector die ik nog niet eerder tegengekomen ben, maar dat zegt natuurlijk niets ;-) Hoe dan ook, de nieuwe Sony Ericsson die volgende week gepresenteerd zal worden heeft een camera met HD (video) functie en een camera toets. Verder zijn de lens van de camera te zien (met het HD logo) en een stukje van de camera UI waarmee je kunt schakelen tussen foto- en video opnames. De connector linksboven op de foto blijft vooralsnog een raadsel. Omdat alle details verder naar de camera(functies) wijzen denk ik dat de connector wel eens een (nieuwe?) HDMI poort zou kunnen zijn, maar dat is pure speculatie. Over een week weten we ongetwijfeld meer.

Via: Sony Ericsson (facebook)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.