Nieuws
16 maart 2011 - Ron Smeets

Nieuwe Symbian toestellen van Nokia op de CTIA?

Tijdens het Nokia E7 event, vorige week in Utrecht, liet Jurgen Thysmans van Nokia Benelux zich al ontvallen dat de presentatie van nieuwe Symbian toestellen niet lang meer op zich zou laten wachten.

Welnu, kijkende naar de uitnodiging die diverse Amerikaanse media ontvangen hebben (grote afbeelding hieronder), lijkt de kans groot dat die toestellen aanstaande maandag, 21 maart, op de CTIA in Orlando, onthuld gaan worden.

Om welke toestel(len) het gaat is natuurlijk nog niet bekend, maar in het geruchtencircuit circuleert al een tijdje de Nokia E6 en daarnaast zagen we enkele maanden geleden natuurlijk ook de X7 al een aantal keren opduiken. Die laatste lijkt overigens definitief geannuleerd te zijn, maar je weet het nooit. Daarnaast gaan ook al een tijdje geruchten over de Amerikaanse release van de C7. In dat geval zou deze aankondiging dus niet duiden op echt nieuwe Symbian smartphones van Nokia. Enfin, maandag avond (dinsdag nacht hier) weten we meer.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.