Geruchten
10 mei 2011 - Ron Smeets

Nieuwe Symbian 'home screens' lekken uit

De Duitse afdeling van Nokia heeft, al dan niet bewust, enkele foto's van nieuwe Symbian home screens uit laten lekken. Het is nog niet duidelijk of dit UI design hoort bij de volgende grote Symbian update, Belle genaamd, die voor later dit jaar gepland staat.

De foto's (zie hieronder) tonen andere widget templates en een ietwat overzichtelijkere (is ook een kwestie van smaak natuurlijk) indeling van het Symbian homescreen.

Symbian-Belle-HomeScreen-c Symbian-Belle-HomeScreen-a Symbian-Belle-HomeScreen-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.