Nieuws
13 juli 2011 - Ron Smeets

Nieuwe Symbian Anna demo video van Nokia

Zelf test ik op dit moment de Nokia E6 met Symbian Anna en ik moet zeggen dat het toestel mij zeker niet tegenvalt. Nu gold dat ook al voor de E71 en de E72, de twee toestellen waar de E6 nog het meeste van weg heeft, maar de verbeteringen van Symbian Anna zijn een welkome aanvulling op de degelijke uitstraling en uitgebreide functies van de E6.

Nokia heeft deze week een nieuwe demovideo van Symbian Anna gepubliceerd.

Waar ik bij de E6 wel erg aan moet wennen is de hoge resolutie van het relatief kleine display. De lettertjes worden wel erg klein. OK, ik ben met 45 al een 'oudere jongere' ;-)) maar ik heb in het dagelijks leven nog steeds geen (lees)bril nodig. Bij de E6 wordt dat echter steeds lastiger om vol te houden ;-)) Helaas biedt het instellen van een groter lettertype in de menu's geen soelaas voor de weergave van de teksten op de homescreens.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.