Toestellen
13 november 2009 - Ron Smeets

Nieuwe Sure Press touchscreen BlackBerry Storm2 getest

Een van de grootste nadelen van de eerste BlackBerry Storm was dat verschrikkelijk gebruiksonvriendelijke Sure Press touchscreen met die niet altijd even betrouwbare klikmechaniek.

Bij de opvolger, de Storm2, zou dat probleem zo goed als opgelost zijn. Die berichten doen al langer de ronde. Hieronder kunnen jullie een ruim tien minuten durende videodemo van het toestel zien.

De eerste minuut gaat het nog over de hardware, maar daarna geeft de reviewer een uitgebreide demo van het nieuwe Sure Press Touchscreen en bijbehorende User Interface. Ziet er in ieder geval veelbelovend uit. Tegen het einde komt wel nog een nadeel boven water. De laad- en responstijd van de browser is niet bijster goed te noemen. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.