Nieuws
19 april 2012 - Ron Smeets

Nieuwe storing bij Vodafone door kabelbreuk

UPDATE (15u58): Vodafone meldde om 15u44 dat de storing verholpen is. Zie de verklaring onderaan dit artikel.

Vodafone kampt momenteel met een nieuwe storing in haar netwerk. Op de facebook pagina van de provider verscheen rond 13u00 het bericht dat door een kabelbreuk (glasvezel) klanten in de regio Noord Holland problemen kunnen ondervinden met (mobiel) bellen, sms'en en mobiel internet.

Wanneer de storing verholpen zal zijn kon de provider nog niet zeggen. 'Er wordt momenteel hard gewerkt aan het herstel van de kabels', aldus Vodafone. De hele storingsmelding: "Door werkzaamheden in Noord-Holland is een aantal kabels in het glasvezelnetwerk waar Vodafone gebruik van maakt geraakt. Als gevolg hiervan kunnen jullie in de regio Noord-Holland mogelijk hinder ondervinden met bellen, sms’en en mobiel internetten. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan het herstel van de kabels, maar het is helaas nog niet bekend wanneer het probleem verholpen is. We houden jullie uiteraard op de hoogte!"

UPDATE 15:44 uur: De problemen zijn inmiddels verholpen. Excuses voor de mogelijke overlast die dit heeft veroorzaakt. Door werkzaamheden in Noord-Holland is een aantal kabels in het glasvezelnetwerk waar Vodafone gebruik van maakt geraakt. Als gevolg hiervan kunnen Vodafone-klanten in de regio Noord-Holland mogelijk hinder ondervinden met bellen, sms’en en mobiel internetten. Er wordt op dit moment gewerkt aan het herstel van de kabels. Het is nog niet bekend wanneer het probleem verholpen is.

Via: Facebook

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.