Geruchten
29 september 2010 - Ron Smeets

'Nieuwe' specs van de LG Optimus 7 opgedoken

De LG Optimus 7 (aka E900) is al vaker gespot en ik heb zelf enkele weken geleden ook al met een (vroeg) prototype van het toestel kunnen spelen. De officiele aankondiging van de LG Optimus 7 zal zeer waarschijnlijk tegelijkertijd met de lancering van Windows Phone 7 plaatsvinden. Pas dan weten we ook pas zeker welke geruchten van de afgelopen weken waar zijn en welke niet.

Intussen zijn er in de afgelopen week weer wat 'nieuwe' specs en een ruim 20 minuten durend Tsjechisch flmpje van de LG Optimus 7 opgedoken.

Als we de berichten uit Korea mogen geloven dan heeft de LG Optimus 7 onder andere speech-to-text om, bijvoorbeeld, SMS berichten te dicteren. Handig als je achter het stuur zit. Verder wordt nu gesproken over een 3.8 inch display, een 1500mAh accu en 16GB intern geheugen. Hier vind je nog een ander gerucht met daarin enkele specs van de LG Optimus 7. Over een week of twee weten we waarschijnlijk wel wat er allemaal van klopt en wat niet.

Het filmpje (met Tsjechisch commentaar dus): Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.