Geruchten
20 mei 2014 - Ron Smeets

Nieuwe specs HTC One (M8) Prime gelekt

Over de HTC One (M8) Prime wordt al weken gespeculeerd. Het toestel zou pas na de zomer gepresenteerd worden. Als we de meeste geruchten mogen geloven dan wordt de One (M8) Prime meer dan een grotere variant van de One (M8), zoals de HTC One Max die vorig jaar niet echt aansloeg.

De beruchte evleaks heeft weer wat meer specs van de One (M8) Prime los gelaten. Zo zou het toestel voorzien worden van een behuizing die uit zowel aluminium als 'liquid silicone' (een soort 'vloeibare rubber') elementen gemaakt is.

Daarnaast zou de One (M8) Prime ook waterdicht zijn. Verder noemt de beruchte bron ook nogmaals diverse hardware specs van het toestel; het 5.5inch WQHD display, de Snapdragon 805 processor, 3GB RAM en 4G/LTE (cat 6) support. Maar dat is niks nieuws, vergeleken met de eerdere geruchten.

Via, Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.