Geruchten
12 december 2007 - Ron Smeets

Nieuwe Sony Ericsson Z660i clamshell gespot?

Op diverse forums is het gerucht opgedoken over een nieuw Sony Ericsson toestel, de 'Becky' of Z660i. De foto hierboven is mogelijk een van de eerste spy-pics, maar dat is allerminst zeker.

Volgens deze berichten zou de Z660i de ultraplatte clamshell versie van de W660i moeten worden. Andere specs die genoemd worden zijn een 2 megapixel camera en UMTS. Verder zou de Z660i voorzien zijn van het A200 en slechts 14mm 'dik' zijn.

Veel meer is er nog niet over bekend.

Foto via: EsatoGerelateerde links:
Sony Ericsson W860i concept
Eerste foto's van een nieuwe low-end Walkman clamshell
Bijzonder flip-phone patent van Sony Ericsson
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.